Menu

Midland

Stockholm

Nalen – Stora Salen, Stockholm
söndag, 15 maj 2022 kl:21:00

Det hela började med ett bröllop där de tre vännerna Mark Wystrack, Jess Carson och Cameron Dubby av en tillfällighet började jamma ihop på bröllopsfesten. Så föddes alltså Midland, som tog sitt namn från en Dwight Yoakam-låt, och som numera är en självklart aktör i countryvärlden. Fredag 20 mars kommer de till Nalen, biljetterna släpps fredag 8 november 09.00!


Trion består alltså av de nära vännerna Mark Wystrach på sång, Jess Carson på gitarr och Cameron Dubby på bas. Musiken de skapar tillsammans kan närmast beskrivas som en tillbakablick till sjuttiotalets Kalifornien, Eagles-stämmor och utlämnande texter skrivna med hjärtat på utsidan.


Efter att ha släppt hitlåten och radiosuccén ”Drinkin’ Problem” och en självbetitlad EP, släpptes Midlands första fullängdare ”On the Rocks”, ett album som vittnar om öppen himmel, evig öknen och vägar som kan ta en var som helst. Och succén lät inte vänta på sig, 2019 släppte Midland deras nästa album ”Let it Roll”, som hamnade på den otroliga förstaplatsen på Billboards lista över bäst säljande countryalbum. Albumet hyllades av bland andra Rolling Stone, Variety, NPR och Entertainment Weekly, och det är med denna enorma framgång i bagaget Midland nu kommer till Sverige och Stockholm för en spelning på Nalen.

Datum / Tid


söndag, 15 maj 2022 kl:21:00

Plats

Stockholm
Nalen – Stora Salen, Stockholm
Regeringsgatan 74


Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

375

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad