Menu

Leon Bridges

Stockholm

Nalen Stora Salen
onsdag, 11 maj 2016 kl:21:00

Grammy-nominerad och utsedd till en av de tio viktigaste musikaliska upptäckterna 2015 enligt Rolling Stone Magazine. Leon Bridges från Fort Worth Texas må vara endast 26 år ung, men har en musikalisk själ som är över 100 år gammal.


Leons retrostil, genuina röst, scennärvaro och passion till musiken har på kort tid fångat hjärtan inte bara hos media men även hos fans som sett till att flertalet livekonserter sålt ut inom loppet av bara några minuter. Leon Bridges musik beskrivs ofta som vintage soul eller fusion of soul och han lyckas på ett karismatiskt sätt få sitt retrosound att kännas som en modern tappning av musik från 50-talets amerikanska söder.


Världen började få upp ögonen för Leon efter att den ansedda Texas-bloggen Gorilla vs. Bear premiärspelade honom under 2014. Låtarna spreds som en löpeld viralt, uppmärksammades stort och började spelas av amerikanska radiostationer över hela landet. Viktiga och inflytelserika tastemakers och media hittade snabbt sin nya älskling och låten ”Coming Home” utnämndes till en av 2014 års fem bästa låtar på ett flertal listor. Leon som var en av de mest omtalade på 2015 års SXSW där han genomförde inte mindre än åtta spelningar under festivalen med idel lovord från publik och media.


Om du inte fått Leon Bridges på din radar ännu så är det dags. Kolla upp. Det är 100 procent kvalitet.


Denna konsert är stående.


OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare


På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.


Nalen ett dotterbolag till SAMI – Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation.

På Nalen arrangeras årligen över hundra konserter och klubbar. Det är allt från etablerade svenska och utländska artister till oetablerade artister som får möjlighet att möta en större publik.

Vid sidan av musiken är Nalen även en mötesplats för arbetsmöten, fester och restaurangbesök. Nalen är en etablerad aktör inom Stockholms mötesindustri och vi samarbetar med de stora bokningsbolagen och festarrangörerna.

I huset finns också Nalen Restaurang och Nalen Bar.

Nalen är ett unikt hus. Varsamt renoverat för att bevara all ursprunglig charm, men samtidigt anpassat för moderna konserter, fester och konferenser. På Nalen möts det nya med det gamla, det storslagna med det intima.

Datum / Tid

onsdag, 11 maj 2016 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Nalen Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

375

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad