Rosanne Cash

Nalen Stora SalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Rosanne Cash är en av USA:s mest framgångsrika kvinnliga singer-songwriters och nu är det klart att hon återvänder till Sverige för en konsert hos oss den 24 augusti.


Rosanne Cash har spelat i Sverige flera gånger under senaste åren, senast var hos oss i augusti 2014. En konsert som bland annat fick fyra plus av Aftonbladets recensent med beskrivningen ”Ömsint och fantastiskt. Tystnaden ger syre åt Rosanne Cashs historier”.


Cashs katalog förgylls av 15 album som sålts i miljontals exemplar, vunnit Grammys och mottagit en uppsjö av andra utmärkelser. Hennes konserter är något alldeles extra där hon tillsammans med sin make John Leventhal bjuder på låtar från hela hennes 30-åriga karriär tillsammans med låtar från senaste albumet ”The River & the Thread”.


”The River & the Thread” är skriven tillsammans med maken John och har hyllats till skyarna av kritiker både här i Sverige och i resten av världen och vann hela tre Grammy Awards 2015. Samma år blev hon invald i ”Nashville Songwriters Hall of Fame” och bevisar med detta återigen att hon är en av de allra största i sin genre.


Vi är väldigt glada att få hälsa Rosanne Cash tillbaka till oss för en konsert den 24 augusti.


OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare


På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.


Nalen ett dotterbolag till SAMI – Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation.

På Nalen arrangeras årligen över hundra konserter och klubbar. Det är allt från etablerade svenska och utländska artister till oetablerade artister som får möjlighet att möta en större publik.

Vid sidan av musiken är Nalen även en mötesplats för arbetsmöten, fester och restaurangbesök. Nalen är en etablerad aktör inom Stockholms mötesindustri och vi samarbetar med de stora bokningsbolagen och festarrangörerna.

I huset finns också Nalen Restaurang och Nalen Bar.

Nalen är ett unikt hus. Varsamt renoverat för att bevara all ursprunglig charm, men samtidigt anpassat för moderna konserter, fester och konferenser. På Nalen möts det nya med det gamla, det storslagna med det intima.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-08-24 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Rosanne Cash

Rosanne Cash, This Train is Bound for Glory på Spotify

Woody Guthrie: At 100! (Live At The Kennedy Center)

This Train is Bound for Glory

Rosanne Cash, This Land is Your Land på Spotify

Woody Guthrie: At 100! (Live At The Kennedy Center)

This Land is Your Land

Rosanne Cash, Seven Year Ache på Spotify

The Very Best Of Rosanne Cash

Seven Year Ache