Menu

DANSKVÄLL 19 maj

Stockholm

Nalen Stora Salen
lördag, 19 maj 2018 kl:19:00

Dansa nonstop på Nalen till livemusik med två band kl 19–24 i Stora Salen. I Harlem bjuder vi på jazz av etablerade artister och nya unga förmågor.
Riktiga danskvällar, fin stämning, unik miljö
Nalens lördagsdanser återskapar klassisk danskänsla från förr. Orkestrarna spelar nonstop växelvis dansvänliga jazzlåtar och evergreens i fem timmar. Den vackert restaurerade unika miljön gör Nalen till ett dansställe som imponerar. Intresset för danskvällar lockar glädjande nog allt fler yngre.


Dans till storband och ett mindre band
Du kan dansa foxtrot, bugga eller dansa som du önskar. Banden spelar med rätt stilkänsla melodier med rätt tempo. Danskvällar som dessa, arrangerade av Sällskapet Nalens Vänner, hittar du ingen annanstans i Sverige.


Dessutom jazzunderhållning (”cabaret”)
I Harlem lyssnar du på jazz av etablerade artister och nya unga förmågor. Husbandets sköna toner förgylls av gästartister och ”cabaretledaren” Rolf Carvenius som alltid har goda historier och klarinetten i beredskap.


Nalen ett dotterbolag till SAMI – Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation.

På Nalen arrangeras årligen över hundra konserter och klubbar. Det är allt från etablerade svenska och utländska artister till oetablerade artister som får möjlighet att möta en större publik.

Vid sidan av musiken är Nalen även en mötesplats för arbetsmöten, fester och restaurangbesök. Nalen är en etablerad aktör inom Stockholms mötesindustri och vi samarbetar med de stora bokningsbolagen och festarrangörerna.

I huset finns också Nalen Restaurang och Nalen Bar.

Nalen är ett unikt hus. Varsamt renoverat för att bevara all ursprunglig charm, men samtidigt anpassat för moderna konserter, fester och konferenser. På Nalen möts det nya med det gamla, det storslagna med det intima.

Datum / Tid

lördag, 19 maj 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Nalen Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

140kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad