Kid Ink

Nalen Stora SalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Kid Ink - LA rapparen med flest tatueringar.


Snart har Brian Todd Collins, mer känd som Kid Ink, lika många hits i bagaget som tatueringar på kroppen. Aktuell med det nya och hyllade albumet â?Full Speedâ? är Kid Ink hetare än någonsin och till hösten kommer han till oss för en efterlängtad spelning.


Många är det som har hört Kid Inks hits som â?Show Meâ? (med Chris Brown), â??Body Languageâ? (med Usher och Tinashe) och senaste â??Ride Outâ? som också är med på soundtracket till blockbusterfilmen â?Furious 7â?. Det är en artist som många vill jobba med och som konstant är på tapeten när han släpper ny musik.


Karriären började redan som 16-åring som producent och efter flera år som artist, låtskrivare och producent är 29-årige Kid Ink nu en av de största artisterna inom urban musik i USA. Med sin förmåga att rappa, sjunga och ha ett unikt öra för hits så är hans framgång inte oväntad.


Kid Ink är en energikraft när han uppträder live och vi ser fram emot att svettas till Kid Inks alla hits!


Det tillkommer en support.


Denna konsert är stående.


OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare


På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.


Nalen ett dotterbolag till SAMI – Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation.

På Nalen arrangeras årligen över hundra konserter och klubbar. Det är allt från etablerade svenska och utländska artister till oetablerade artister som får möjlighet att möta en större publik.

Vid sidan av musiken är Nalen även en mötesplats för arbetsmöten, fester och restaurangbesök. Nalen är en etablerad aktör inom Stockholms mötesindustri och vi samarbetar med de stora bokningsbolagen och festarrangörerna.

I huset finns också Nalen Restaurang och Nalen Bar.

Nalen är ett unikt hus. Varsamt renoverat för att bevara all ursprunglig charm, men samtidigt anpassat för moderna konserter, fester och konferenser. På Nalen möts det nya med det gamla, det storslagna med det intima.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-11-14 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Kid Ink

Kid Ink, Ride Out på Spotify

Furious 7: Original Motion Picture Soundtrack

Ride Out

Kid Ink, Be Real på Spotify

Full Speed

Be Real

Kid Ink, Money and the Power på Spotify

Almost Home

Money and the Power

Brian Todd Collins, känd som Kid Ink, född 1 april 1986, är en amerikansk rappare från Los Angeles.


Kid Ink är känd för sina tatueringar då han har väldigt många över hela kroppen och den mest synliga är skelettet på hans hand som syns på hans album my own lane.


När Kid Ink kallade sig inledningsvis Rockstar och bytte till det nuvarande i början av 2011 när han släppte sitt andra mixtape Chrash Landing där artister som Meek Mill och Ty Dolla Sign deltog. Sommaren 2011 släppte han sitt tredje mixtape Daydreamer, där började större artister som bland annat Sean Kingston, Bow Wow och Cory Gunz också att medverka. Senare i september vart han upptäckt av ännu fler större kändisar som Tyga och 2 Chainz som deltog i hans fjärde mixtape Wheels up.


Juni 2012 var det dags för Kid Ink att släppa sitt första riktiga album som fick titeln Up&Away. Under första veckan när albumet släpptes så klättrade de enda upp till plats 20 på Billboard 200.