Menu

Kid Ink

Stockholm

Nalen Stora Salen
lördag, 14 november 2015 kl:21:00

Kid Ink - LA rapparen med flest tatueringar.


Snart har Brian Todd Collins, mer känd som Kid Ink, lika många hits i bagaget som tatueringar på kroppen. Aktuell med det nya och hyllade albumet â?Full Speedâ? är Kid Ink hetare än någonsin och till hösten kommer han till oss för en efterlängtad spelning.


Många är det som har hört Kid Inks hits som â?Show Meâ? (med Chris Brown), â??Body Languageâ? (med Usher och Tinashe) och senaste â??Ride Outâ? som också är med på soundtracket till blockbusterfilmen â?Furious 7â?. Det är en artist som många vill jobba med och som konstant är på tapeten när han släpper ny musik.


Karriären började redan som 16-åring som producent och efter flera år som artist, låtskrivare och producent är 29-årige Kid Ink nu en av de största artisterna inom urban musik i USA. Med sin förmåga att rappa, sjunga och ha ett unikt öra för hits så är hans framgång inte oväntad.


Kid Ink är en energikraft när han uppträder live och vi ser fram emot att svettas till Kid Inks alla hits!


Det tillkommer en support.


Denna konsert är stående.


OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare


På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.


Nalen ett dotterbolag till SAMI – Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation.

På Nalen arrangeras årligen över hundra konserter och klubbar. Det är allt från etablerade svenska och utländska artister till oetablerade artister som får möjlighet att möta en större publik.

Vid sidan av musiken är Nalen även en mötesplats för arbetsmöten, fester och restaurangbesök. Nalen är en etablerad aktör inom Stockholms mötesindustri och vi samarbetar med de stora bokningsbolagen och festarrangörerna.

I huset finns också Nalen Restaurang och Nalen Bar.

Nalen är ett unikt hus. Varsamt renoverat för att bevara all ursprunglig charm, men samtidigt anpassat för moderna konserter, fester och konferenser. På Nalen möts det nya med det gamla, det storslagna med det intima.

Datum / Tid

lördag, 14 november 2015 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Nalen Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

310

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad