Menu

Josh Rouse

Stockholm

Nalen Stora Salen
måndag, 7 december 2015 kl:21:00

Intelligent låtskrivande, värmande melodier och ett musikaliskt känsloregister som följer en hand i hand genom livets mörka och ljusa stunder â?? Josh Rouse är singer/songwritern som i snart tjugo år förklarat precis vad vi känner innan vi förstått det själva. Fem år har gått sedan hans senaste Sverige-besök, men i december är väntan över.


I sina unga år bytte Josh Rouse ut platsen han kallade â?hemâ? med jämna mellanrum. Bland nya städer, skolor och vänner blev musiken den enda konstanten â?? något fast att greppa tag i när allt annat var i stadig rörelse. Med inspiration från födelseorten Tennessee, Nebraska släppte han år 1998 debutplattan â?Dressed Up Like Nebraskaâ?. Albumet kom att bli startskottet för den gedigna samling skivor han kan stoltsera med idag.


Numera bosatt i Valencia i Spanien har Rouse på senare år även hämtat inspiration från landets vackra östkust och hälften av låtarna på skivan â?El Turistaâ? sjunger han helt på spanska. I Spanien skrev han också soundtracket till filmen â?La Gran Familia Espanolaâ?, vilket ledde till pris på Goyagalan (Spaniens svar på Oscarsgalan) för bästa originallåt i en film med mästerverket â?Do You Really Want To Be In Love?â?.


Nya albumet â?The Embers of Timeâ? är resultatet av en lång tid av djupare självreflektion och terapi och har redan blivit överöst med lovord av tidningar (NY Times) och radiostationer (NPR), såväl som från de trogna fansen.


Denna konsert är stående.


OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare


På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.


Nalen ett dotterbolag till SAMI – Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation.

På Nalen arrangeras årligen över hundra konserter och klubbar. Det är allt från etablerade svenska och utländska artister till oetablerade artister som får möjlighet att möta en större publik.

Vid sidan av musiken är Nalen även en mötesplats för arbetsmöten, fester och restaurangbesök. Nalen är en etablerad aktör inom Stockholms mötesindustri och vi samarbetar med de stora bokningsbolagen och festarrangörerna.

I huset finns också Nalen Restaurang och Nalen Bar.

Nalen är ett unikt hus. Varsamt renoverat för att bevara all ursprunglig charm, men samtidigt anpassat för moderna konserter, fester och konferenser. På Nalen möts det nya med det gamla, det storslagna med det intima.

Datum / Tid

måndag, 7 december 2015 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Nalen Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad