The Jayhawks

Nalen Stora SalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Äntligen kommer The Jayhawks till Nalen!


Nu tar det sig ut på vägarna med en ny skiva i bagaget. Det är 5 år sedan de släppte ett studio album och som vi längtat!
Paging Mr. Proust är namnet på den kommande 11 låtarsskivan som släpps den 29 april via indielabeln Thirty Tigers.


The Jayhawks består av Gary Louris (lead vox/guitars), Marc Perlman (bass), Tim O’Reagan (drums/vox), and Karen Grotberg(keyboards/vox)


Denna konsert är stående.


OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare


På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.


Nalen ett dotterbolag till SAMI – Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation.

På Nalen arrangeras årligen över hundra konserter och klubbar. Det är allt från etablerade svenska och utländska artister till oetablerade artister som får möjlighet att möta en större publik.

Vid sidan av musiken är Nalen även en mötesplats för arbetsmöten, fester och restaurangbesök. Nalen är en etablerad aktör inom Stockholms mötesindustri och vi samarbetar med de stora bokningsbolagen och festarrangörerna.

I huset finns också Nalen Restaurang och Nalen Bar.

Nalen är ett unikt hus. Varsamt renoverat för att bevara all ursprunglig charm, men samtidigt anpassat för moderna konserter, fester och konferenser. På Nalen möts det nya med det gamla, det storslagna med det intima.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-09-15 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:The Jayhawks

The Jayhawks, Blue på Spotify

Tomorrow The Green Grass

Blue

The Jayhawks, Save It For A Rainy Day på Spotify

Rainy Day Music

Save It For A Rainy Day

The Jayhawks, Quiet Corners & Empty Spaces på Spotify

Paging Mr. Proust

Quiet Corners & Empty Spaces