Menu

Xavier Rudd - Nalen

Stockholm

Nalen
onsdag, 7 juni 2017 kl:20:00

Biljetter till Xavier Rudd, 2017 Stockholm  
Xavier Rudd - Official 
C/O Nalen, Regeringsgatan 74 - OBS: nytt spelställe!
Dörrar: 20.00 | Live: 21.00 | Åldersgräns: 18 år
”Det känns som att dricka kristallklart vatten ur en källa, medan färgstarka fåglar svävar omkring ovanför ens huvud och uråldriga träd sträcker sina kronor mot himlen.” / Gaffa
Missa inte denna unika kväll med en av Australiens största artister och aktivister. Australiensiska sångaren, låtskrivaren och multiinstrumentalisten Xavier Rudd har hyllats och uppmärksammats för sin låtar som inte sällan rör ämnen såsom andlighet, mänsklighet, miljö och mänskliga rättigheter.
Lägg till en röst som får dig att stanna upp och fram träder en artist unik för sin tid. En artist som vågar vara pretentiös, som tycker vi ska agera och upplysa varandra. Xavier Rudd vill få oss att stanna upp och ta hand om varandra och jorden lite bättre och det känns som att det behövs mer än någonsin just nu. 
Att musiken sedan svänger som en rallyförare och att låtarna är allsångsfavoriter blandat med tändarna-i-luften ballader gör det ännu lättare för oss att älska killen. 
Hans framgångar och utmärkelser i sitt hemland Australien är fler än vad som får plats på dessa rader. Likaså antalet utsålda spelningar runtom i Europa. Istället konstaterar vi stolt att den 7/6 landar Xavier Rudd i Stockholm för en konsert hos oss på c/o. 
Välkomna!
 
ps. För att alla ska få plats flyttar vi för en kväll in på anrika Nalen på Regeringsgatan 74.

Lokal: Nalen

Datum / Tid

onsdag, 7 juni 2017 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Nalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad