Menu

Tomas Ledin - Samtal Och Musik - Tillfälligheternas Spel

Stockholm

Nalen
lördag, 22 februari 2020 kl:20:00

bFONT SIZE=4TOMAS LEDIN GÖR INTIM SPELNING PÅ NALEN

SAMTAL OCH MUSIK
TILLFÄLLIGHETERNAS SPEL/FONT/b

bLördagen den 22 februari kommer en av Sveriges mest uppskattade låtskrivare och artister, Tomas Ledin, att göra en helt unik spelning på Nalen i Stockholm. Konserten har ett upplägg där artisten öppnar upp sig för frågor från publiken, som bjuds in att interagera med artisten. Han kommer bland annat att berätta om den turbulenta period som blev startskottet på del två av en synnerligen händelserik artistkarriär. Därefter utmynna i en konsert tillsammans med Tomas absoluta favoritmusiker./b

På Juldagen har årets stora romantiska komedi iEn del av mitt hjärta/i premiär på biografer runt om i landet. Filmen, med Jonas Karlsson och svenskamerikanska Malin Åkerman i huvudrollerna, bygger på Tomas Ledins musik och texter. Långfilmen är en romantisk musikalkomedi - den första svenska i modern tid - och är en fristående berättelse skriven av Lars Johansson och regisserad av Edward af Sillén.

Senast Tomas Ledin släppte ett album var 2013 års listetta och Grammisvinnare iHöga kusten/i, men är sex år senare lika aktuell som alltid. Sedan 1972 har Tomas släppt hela 21 studioalbum, fyra livealbum och sju samlingsalbum. Det betyder en hel del berättande genom åren, och även om texterna kommit från Ledins innersta, kan vi aldrig riktigt lära känna en artist bara genom sångerna. Eller kan vi det?

När Tomas Ledin bjuder in till konsert på Nalen, har han valt en unik approach till det klassiska liveframträdandet publiken kommer att bjudas in att ställa frågor och interagera med artisten på ett sätt som sällan tidigare setts. Konserten framförs tillsammans med Tomas favoritmusiker Jörgen Ingeström, Sebastian Nylund, Ove Andersson och Johan Franzon.

Förbered er på en oförglömlig kväll och en alldeles unik upplevelse på Nalen den 22 februari.

Åldergräns: 18 år.

Insläpp: kl. 19.00
Eventstart: kl. 20.00
Spellängd: ca 2 timmar.

Arrangör: a target=_blankhref=https://www.livenation.seLive Nation/a

Datum / Tid

lördag, 22 februari 2020 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Nalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad