Menu

Tory Lanez

Stockholm

Nobelberget, Sickla
onsdag, 29 mars 2017 kl:20:30

Hiphop/R&B-stjärnan Tory Lanez återvänder till Stockholm

I maj i år spelade han på Fryshuset i Stockholm – det var fullständig succé och både publik och press hyllade Tory Lanez. Nu återvänder multitalangen från Toronto, som i augusti äntligen släppte sitt debutalbum, till Sverige för en konsert på Nobelberget i Stockholm den 29 mars med sin ”I Told You Tour”.

Biljetterna släpps nu på fredag den 16 september kl 9.00.


Genom mixtapes och EPn Cruel Intentions från 2015 tog Tory Lanez ett snabbt kliv till att bli ett av de absolut hetaste namnen inom hiphop/R&B. I augusti i år kom så äntligen debutalbumet ”I Told You” och hajpen kring honom är om möjligt ännu större.

Redan vid 9 års ålder började Daystar Peterson, som han egentligen heter, att rappa. Vid tidig ålder förlorade han sin mamma, vilket ledde till att hans pappa blev präst och började missionera - som gjorde att den lilla familjen flyttade runt en hel del - mestadels i USA. Redan som tonåring tog Lanez beslutet att ensam flytta till Atlanta först och sedan New York - där han drömde om en rap-karriär.

Vid 15 års ålder flyttade han hem till Toronto igen, bara för att upptäcka att han hade förlorat sitt hem, och fick därför spendera en tid under sin uppväxt som hemlös. Men lyckan skulle vända. Vid 17 började han lära sig själv att sjunga, och det var även då han släppte sitt första mixtape: T.L 2 T.O.. Släppen kulminerade under 2015 med EPn Cruel Intentions med produktioner från RL Grime, Baauer och Shlohmo bland annat.

Tory Lanez har nu blivit äldre, mer erfaren och har verkligen hittat ett framgångsrikt sound. Han har samarbetat med artister som Chris Brown, Meek Mill, G-Eazy och har låtar som hiten LA Confidential, B.L.O.W. och megahiten (samt första singeln från debutalbumet) Say It.

Efter den grymma spelningen på Fryshuset i maj är det alltså dags igen – i mars återser vi en av de mest spännande artisterna i sin genre på Nobelberget i Stockholm. Inte att missa!

Som Special Guest ser vi VeeCee.


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 295 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmaster Biljettombud.

Insläpp kl 18.30
Start ca kl 20.30

Åldersgräns 13 år

Arrangör: www.livenation.se

Datum / Tid

onsdag, 29 mars 2017 kl: 20:30

Plats

Stockholm, Nobelberget, Sickla

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad