Menu

Noisia

Stockholm

Nobelberget, Sickla
fredag, 5 maj 2017 kl:22:00

Den holländska trion Noisia har under åren utvecklat ett helt unikt sound inom drum and bass som består av kompromisslösa beats och hårda basgångar.

Efter drygt tio år på mindre etiketter som Nerve och Shadow Law Recording släpper de numera sin musik under den egna etiketten Vision Recordings och sköter all sin inspelning från studion i den holländska staden Groningen. Det är där de sköter remixar och producerar låtar åt storheter som Pendulum, Moby, Amon Tobin och KRS-One som alla sökt upp Noisia för att få ta del av deras skills och visioner.

Då Noisia 2010 släppte sin skiva Split The Atom låg de långt före sin tid. På skivan lät de olika musikstilar blandas och kokas ihop till en gryta av stenhårda beats där man inte för en sekund kunde missta att det var just Noisia som var kockarna bakom receptet.

Deras sound är nämligen omisskännligt – du kan ställa dig på ett dansgolv, lyssna på en låt i bakgrunden då du spelar ett tv-spel eller höra musiken för en trailer till en Hollywood-film och direkt känna igen dig i det unika som är just Noisia. Det är nämligen där de hamnat – Noisias musik används i alla sammanhang och räknas numera lite som producenternas producenter. Det är till dessa tre grabbar som Skrillex, deadmau5, Korn och The Prodigy vänder sig då de vill skapa unik musik.

Trots rutinen de besitter har resan har bara börjat för Noisia – det är bara för oss andra att lösa en biljett och följa med.

Arrangör: Luger & Traffic

Insläppstid kl 22.00

Åldergräns: 18 år

Datum / Tid

fredag, 5 maj 2017 kl: 22:00

Plats

Stockholm, Nobelberget, Sickla

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad