Menu

The Kooks

Stockholm

Nobelberget, Sickla
lördag, 18 november 2017 kl:20:00

THE KOOKS

De brittiska publikfavoriterna är tillbaka. Lägerelds-arrangemang blandat med rock’n’roll-stinna produktioner har gjort The Kooks till ett band utöver det vanliga. I fredags släppte de albumet The Best Of... So Far som sammanfattar dess storhet på ett pedagogiskt och enkelt sätt.

Brighton-bandet The Kooks bildades 2004 och slog igenom på bred front med debutalbumet ”Inside In/Inside Out” från 2006 som omedelbart lamslog både kritiker och fans. Sedan dess har indiepopkvartetten varit ett av Storbritanniens mest älskade band och hunnit med fyra fullängdare fullpackade med indiepärlor.

Så sent som i fredags landade kanske det självklara kvittot på deras storhet, ett ”Best of”-album som rymmer såväl guldkorn från MySpace-eran som moderna indieklassiker. Insprängd i deras gedigna katalog hittar vi de nyskrivna låtarna ”Be Who You Are” och ”Broken Vow”, två låtar som bevisar att The Kooks i allra högsta grad fortfarande besitter den formel som krävs för att elda upp vilken publik som helst.

Sedan debuten med ”Inside In/Inside Out” år 2006 har de hittills gjort ett par enstaka spelningar för Stockholmspubliken. I höst är det äntligen dags igen.


Missa inte The Kooks live på Nobelberget i Stockholm den 18 november. Biljetterna släpps till försäljning på fredag 26 maj klockan 10.00.

Insläpp: kl 19.00
Starttid: kl 20.00

Åldergräns: 18 år

Datum / Tid

lördag, 18 november 2017 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Nobelberget, Sickla

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad