Menu

Mwuana

Stockholm

Nobelberget, Sickla
fredag, 3 november 2017 kl:22:00

Få svenska artister har fötterna så stadigt placerade i 2017 som Mwuana. Från det ögonblick han blev någon att hålla stenhård koll på – med EP:n ”1: Spiridon” från 2015 – har hans resa på något vis varit både spikrak och kreativt krokig. På ena sidan en respekt för klassisk hiphop med texter som behandlar tidlösa ämnen i genren – på den andra en respektlös törst efter att tänja gränser, en öppenhet för intryck, samarbeten, intressanta omvägar och texter om livets allra krångligaste frågor. Nu kan vi meddela att Mwuana fortsätter sitt segertåg, och beger sig ut på en omfattande turné under hösten.

Sommaren var bara början för dom som lyckades fånga mig på någon spelning. jag har sett fram emot den här turnén sen ett år tillbaka, och jag ser fram emot att möta alla fansen, dom som får detta att bli möjligt.”

I maj släppte Mwuana sitt regelrätta debutalbum – Triller – som bemöttes av strålande kritik från landets alla hörn. Hiphop blandas med karibiska rytmer, funk och soul och ett av årets album i Sverige är ett faktum. Turnén inleds på Nobelberget där Mwuana gör sin enda Stockholmsspelning under hösten/vintern 2017.

Några röster om albumet:

”Som lyssnare förblir du inte en fluga på väggen i hans berättelse – du blir en del av berättelsen, av varenda känsla och motstridighet som han känt, från att detta album började formas till att det slutfördes.” – 9/10, Festivalrykten.

”Subtiliteten i tonen och tryggheten i leveransen ger musiken en kvalitet som bara kan beskrivas som sexig. Suveränt.” – 4/5, Dagens Nyheter.

”Kort sagt ett mästerverk från en artist som är ute på en väldigt unik resa.”– Sonic Magazine.

Insläpp: 21.00

Åldergräns: 18 år

Datum / Tid

fredag, 3 november 2017 kl: 22:00

Plats

Stockholm, Nobelberget, Sickla

Karta (Google)

Typ

Sport

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad