Menu

Anderson .Paak

Stockholm

Nobelberget, Sickla
onsdag, 4 juli 2018 kl:20:00

ANDERSON .PAAK TILL SVERIGE I SOMMAR!

Anderson .Paak är onekligen ett av musikvärldens hetaste namn just nu.
I Sverige var han relativt okänd innan Malibu släpptes i januari 2016 - och när multitalangen var på svensk mark för sin första solokonsert 15 februari 2016 - då var det lapp på luckan och en lång kö med fans som hoppades på att få en skymt av stjärnan. 4 juli är han tillbaks med The Free Nationals - på Nobelberget i Stockholm!


Soloskivorna Venice och Malibu förändrade dagens hiphop i grunden. Producenten/låtskrivaren/rapparen/trummisen/supertalangen Anderson .Paak gjorde något som tilltalade både den äldre 90-talsvurmande generationen och den yngre generationen, med sitt funkiga och souliga sound varvat med Anderson .Paaks unika röst, delivery och känsla - har han blivit unisont älskad.

Tillsammans med Knxwledge bildar han NxWorries och senaste albumet Yes Lawd! från 2016 fick en uppföljare i form av Yes Lawd! Remixes i höstas. Ytterligare en kreativ fjäder i hatten för en av de mest intressanta artisterna just nu.

Senast han var i Sverige var det som support till världsstjärnan Bruno Mars - och fick många nya fans med sitt explosiva framträdande, där man ser honom lika ofta bakom trummorna som vid mickstativet - alltid med 100% energi.

Nu längtar vi efter en sommarkonsert med Anderson .Paak på härliga Nobelberget i Stockholm.
Vi ses den 4 juli!

Åldergräns: 18 år.

Insläpp: 19.00
Eventstart: 20.00

Arrangör: Live Nation

Datum / Tid

onsdag, 4 juli 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Nobelberget, Sickla

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad