Menu

Natt på Nordiska museet

Stockholm

Nordiska Museet
tisdag, 30 oktober 2018 kl:18:45

Porten är låst, lamporna släckta och personalen har gått hem. Allt är tyst och stilla. Eller..? Vad händer egentligen på Nordiska museet när det är stängt? Måndag och tisdag kväll under höstlovet har du chans att få veta. Och det är något mystiskt med museet. Det verkar ha vaknat till liv? Med hjälp av en speciell karta får du ta dig runt i museet och leta efter en magisk kod. Den behövs för att få komma ut igen. Till din hjälp finns de personer du träffar på vägen – en kapten Anckarström som är på väg till maskeradbal, kung Gustav III, prästen Hjortsberg, potatishandlare Karlsson, en snickarlärling och lite annat folk från de senaste 500 årens historia.

Rekommenderas från 6 år i vuxens sällskap (passar barn upp till 12 år). Ingång från porten på museets gavelsida mot Djurgårdsbron. Vandringarna tar cirka 45 minuter och startar var 15:e minut mellan kl. 18:45 till 21:15, OBS att du förköper biljett till ett klockslag. Barnvagn kan inte medtas.

Det är många trappor i museet! För info om tillgänglighet kontakta Lena Bergqvist 076-724 71 14.

I samarbete med Sigtuna folkhögskolas teaterelever.

Tider:
Insläppstid: 10 minuter före start
Spellängd: ca 45 minuter

För dig som har Kul på museet-kortet:
Har du ett Kul på museet kort hos Nordiska museet kan du boka dina biljetter via denna länk: www.nattpanordiska/kulpamuseet

VIKTIGT!
Kontrollera så att du får biljetter till önskad tid. Om antalet biljetter du efterfrågar till en specifik tid inte finns tillgänliga så föreslår systemet automatiskt biljetter till nästa lediga tid. Testa då att minska antalet biljetter eller välj en annan tid där önskat antal biljetter finns tillgänligt.

Datum / Tid

tisdag, 30 oktober 2018 kl: 18:45

Plats

Stockholm, Nordiska Museet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad