kl: 14:00

Julgransplundring på Nordiska museet

Nordiska MuseetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Nu dansar vi ut julen med sång, lek och dans kring den vackert dekorerade granen tillsammans med Sollentuna Folkdansgille och Edsbacka spelmän.

När benen är trötta går det att besöka Lekstugan eller Mor i stugan som berättar om gårdstomten. Eller ta en paus i vårt matsäcksrum och ateljé där vi bjuder på kul pyssel och fika för barnen.

Godispåse till alla barn!

PROGRAM:
Kl. 10 Museet öppnar.
Kl. 14–17 Lekstugan har öppet med insläpp var 20 minut (max 50 barn och vuxna vid varje insläpp).
Kl. 14–17 Mor i stugan läser och berättar om gårdstomten. Insläpp kl 14, 14.30, 15, 15.30, 16 & 16.30. Från 4 år. Begränsat antal platser.
Kl. 14.00, 15.00 och 16.00 Sollentuna Folkdansgille och Edsbacka spelmän står för traditionell sång, lek och dans runt granen.
Kl. 15.30 Tomten kommer med godispåse till alla barn.
Kl.14–17 Pyssel och fika för barnen i museets matsäcksrum/ateljé.

Museets restaurang är öppen under julgransplundringen för de vuxna som önskar köpa kaffe och fika. Restaurangen serverar varma rätter till kl. 16 och därefter smörgåsar, fikabröd och dryck.

Mer info: www.nordiskamuseet.se/julgransplundring

Kul på museetkortet:
För Nordiska museets medlemmar med årskort för barn:
Biljetterna ger fri entré till julgransplundringen tillsammans med uppvisande av Kul på museet-kortet.

Ett barn med max två medföljande vuxna har fri entré.

Köp kortet på Nordiska museet eller i vår webbutik: www.nordiskamuseet.se/webbutik/produkter/julklappstips-arskort/kul-pa-museet

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-01-13 14:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm,


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Ny Singel Med Elias Abbas - Games 18 Januari
PRESS
18 jan
kl: 20:10

Ny Singel Med Elias Abbas - Games 18 Januari

Elias Abbas stora genombrott kom med singeln Min Queen, en låt som spelades varmt på radio och vars musikvideo har över 1,2 miljoner visningar på Youtube. Därefter har den 17-åriga urbana artisten släppt låtar som Bete Dig som gästades av den norska artisten Hkeem som kort efter releasen nådde 3,5 miljoner streams på Spotify, Elias har även uppmärksammats för sin medverkan på...

Bild på Laleh Väcker Vårkänslorna Till Liv Med Nya Singeln
PRESS
18 jan
kl: 14:40

Laleh Väcker Vårkänslorna Till Liv Med Nya Singeln "tack Förlåt"

Som vi har längtat - nu är Laleh äntligen tillbaka med helt ny musik! En av Sveriges absolut största artister släpper idag sin nya svenska singel "Tack Förlåt". Med ett livsbejakande budskap är låten, liksom Lalehs karakteristiska uttryckssätt lika hoppfullt som vi älskar att höra henne. I vår kommer ett album vars titel ännu hålls hemlig, men till dess - låt vårkänslorna...

Bild på Danska Pophoppet Ea Kaya Släpper Debut-Ep:n Fragile But Strong As Hell Idag!
PRESS
18 jan
kl: 13:40

Danska Pophoppet Ea Kaya Släpper Debut-Ep:n Fragile But Strong As Hell Idag!

EP:n följer upp tidigare hitlåtar 'Remedy', 'Tied Up' och 'Don't Complicate It', och innehåller redan släppta spåren '4AM' samt 'Talking', som droppades tidigare i år. Lyssna på 'Fragile But Strong as Hell' här: https://lnk.to/EaKayaFBSAH Ea Kaya, eller Christine Kiberg, som hon heter privat, är signad till danska skivbolaget No3 (Kill J, CHINAH) och är en skandinavisk popstjärna...

Hitta oss på Facebook