Menu

Samtal Med Tone & Caroline

Stockholm

Norstedts Förlagsgrupp
onsdag, 30 november 2022 kl:17:30

Välkommen på scensamtal med bokaktuella Tone Schunnesson och Caroline Ringskog Ferrada-Noli. Samtalet leds av Sara Martinsson. 

30 november, 17.30 på Norstedts, Tryckerigatan 4

Bokförsäljning på plats. Välkomna!








Om Tone Tur o ReturTone Schunnesson är aktuell med sin bok Tone Tur o retur, en samling texter där de flesta skrevs under den senaste valrörelsen. Hon reser genom Sverige och ställer frågor som: Varför har Sverigedemokraterna en så lyckad YouTube-kanal? Vem är rikast i Sverige? Har Miljöpartiets språkrör dödsångest? Hur uppriktig är oron över gängkriminalitet? Vilken karaokelåt sjunger Tomas Bodström på fest? Här tar sig en av samtidens starkaste röster an en värld som känns alltmer flytande och krånglig.



Om D e kronisktD e kroniskt handlar om kroppen som valuta. Om tid som går baklänges. Ungdomens idioti. Berättelsens joddlande tjatter. Kärnfamiljens dörrar. Jordplattorna som rör sig. En amputerad arm som slänger en rosa blomma i en pöl i en parallell verklighet. Att äga en pundare, men ingen annan. Palmes chilenare. Klonade uskor. Barnet som styr världen. I smyg.I korridorerna på Huddinge sjukhus, dödsljungen på Järva, knarkrondellen i Malmö skriver Caroline Ringskog Ferrada-Noli smärtans genealogi.

Datum / Tid

onsdag, 30 november 2022 kl: 17:30

Plats

Stockholm, Norstedts Förlagsgrupp

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad