Menu

Chance Peña

Stockholm

Nya Cirkus
tisdag, 29 oktober 2024 kl:19:30

Stjärnskottet Chance Peña kommer till Sverige och Cirkus i höst för en magisk kväll!

Den 24-åriga singer-songwritern kan vara en av de yngsta veteranerna inom musikindustrin du någonsin kommer att uppleva - en folksångare och producent som har spelat och skrivit låtar i nästan ett decennium.

Peña började som låtskrivare efter att ha tävlat i The Voice som 15-åring och har sedan dess finslipat ett sound som är både ohämmat och fyllt av känslomässigt djup. Det har lett honom till bland annat ett förlagskontrakt vid en otroligt ung ålder samt en låt som han fick äran att skriva med ingen mindre än John Legend som i sin tur gav honom en guldskiva.

Efter flera år i branschen har han verkligen tagit sin plats i våra öron och spellistor med sina djupa och tidlösa låtar. Med senaste släppet av singeln ”the mountain of you” har han tydligt visat att han är en artist vi kommer få otrolig musik av under lång tid framåt. Singeln har streamats över 157 miljoner gånger världen över, placerat sig på hela tre Billboard-listor och fått stöd av BBC:s Jack Saunders. Släppet markerade ännu en milstolpe i vad som redan har varit en banbrytande tid för artisten. Peñas singel ”In My Room”, från hans ”Lovers to Strangers” EP, har fått imponerande 310,7 miljoner streams, tillsammans med häpnadsväckande 5 miljarder visningar på TikTok, vilket har inspirerat till över 2 miljoner videoskapelser.

Med detta och med pirr i kroppen får vi äran att se honom live på Cirkus scen den 29 oktober!

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: FKP Scorpio

Konsertlängd: ca 2,5 timmar

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se


Chance Peña
2024-10-29 19:30:00
Stockholm, Cirkus

Datum / Tid

tisdag, 29 oktober 2024 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Nya Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad