Fotokurs Grundkurs - Online

OnlineDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Vill du lära dig att fotografera? Detta är kursen för dig som vill lära dig kameran men också viktiga fototekniker hur du tar bättre bilder.

Har du undrat över hur kameran verkligen fungerar och hur man gör för att ta bra bilder. Vi går igenom allt från början med exponering, vitbalans, fokuspunkter, programval och andra viktiga delar för att förstå kameran funktioner. Välkommen till en grundkurs i fotografering!

Innehåll:

Vad är exponering? Vi går igenom samspelet bländare, slutartid och ISO När kommer brus? Kamerateknik - Panorering, rörelseoskärpa, skakningsoskärpa och lång slutartid Vitbalans och hur den används Olika fokusmetoder Kort och långt skärpedjup Exponeringskompensation och ljusmätning Matningsmetoder Bildstorlek och bildkvalitet Objektiv och brännvidd Vad är Histogram? Ljusförhållanden och ljus Komposition - Gyllene snittet, perspektiv, storlek, ledande linjer, djup-förgrund och kontrast Kontrollfrågor på fotokursen 8 kreativa fotouppdrag Specialerbjudande till deltagare  

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-01-15 17:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: