kl: 19:00

KLAS HALLBERG - HELA SVERIGE HÅNGLAR

OscarsteaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Efter sommaren 2018 känner nästan alla något inför klimatkrisen – oro, maktlöshet eller en stark vilja till omställning. Men det viktigaste är att vi inte är ensamma.
Därför bjuder Dagens Nyheter in till en kväll för klimatet. Det blir musik, böcker, samtal och tankar kring framtidens stora ödesfråga. Konferencier är DN:s Johar Bendjelloul.
Välkommen till en kväll som ger inspiration – i ordets bästa bemärkelse.
Signering av de aktuella klimatböckerna ”Sent på jorden” och ”Scener ur hjärtat” sker på plats.
Klicka vidare och boka din biljett här nedanför.
På scen under kvällen
• Sång och musik med Malena Ernman och stråkensemble
• Tal av klimataktivisten Greta Thunberg
• Samtal med DN:s kulturchef Björn Wiman, Anders Wijkman och ärkebiskop Antje Jackelén om politikens, näringslivets, mediernas och kyrkans roll
• Samtal med radioprofilen Annika Lantz, meteorologen Martin Hedberg och klimatpsykologen Frida Hylander


Oscarsteatern uppfördes i början på 1900-talet med Isaac Hirsch som byggherre och döptes efter den då regerande monarken, Oscar II. Axel Anderberg (som hade designat Stockholmsoperan) anlitades till uppdraget och den nya teatern uppfördes i jugendstil. Salongen rymde 1175 platser och inreddes med vit stuck och förgylld ornamentik i relief. Vicke Andrén hade utfört den stora plafondmålningen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-12-11 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Kungsgatan 63


Fler tillfällen:Klas Hallberg

Klas Magnus Hallberg, född 8 december 1972 i Karlstad i Värmlands län, är en svensk föreläsare och författare.


Han har producerat föreställningen Hångla mer! där han använder uttrycket 'att hångla' som en metafor för att ge sig hän livet och få ut mer av vardagen. Han har även skrivit boken YCDBRALAI – You Can’t Do Business Running Around Like An Idiot som handlar om vårt förhållningssätt till arbete. Boken bygger på föreläsningen Att arbeta mindre och få mer gjort.
Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook