Menu

Vill Visst! (Från 3 År)

Stockholm

Påfågeln
lördag, 20 oktober 2018 kl:13:00

Vill visst! (3-6 år)- en lekfull och musikalisk föreställning om vänskap och hur svårt det kan vara om en ska bestämma hela tiden.Nere på golvet, i hörnet eller kanske under din säng där lever de. Du kanske tror att det bara är lite damm och skräp som samlats ihop till en liten hög. Och det är precis så de vill att du ska tro. Då blir det inte så farligt för dem. Men nu vill våra okända vänner dammråttorna bjuda in oss alla på besök. Men varför vill de att vi ska komma? Och varför är det så svårt för dem att hålla sams?Nere på golvet, i hörnet eller kanske under din säng där lever de. Du kanske tror att det bara är lite damm och skräp som samlats ihop till en liten hög. Och det är precis så de vill att du ska tro. Då blir det inte så farligt för dem. Men nu vill våra okända vänner dammråttorna bjuda in oss alla på besök. Men varför vill de att vi ska komma? Och varför är det så svårt för dem att hålla sams?  Artists in residence2017 gör vi något vi inte gjort förut - vi förlägger repetitionerna av vår nya förskoleproduktion på en förskola.
"Det är en fantastisk möjlighet att få vara nära vår publik redan i början av den kreativa processen! Under 6 veckor kommer vår produktion Vill visst! (3-6 år) att repeteras på förskolan Svängen i Rinkeby och det är ett nytt inslag i vår verksamhet i stadsdelen Rinkeby-Kista." säger Magnus Munkesjö, regissör.
Som vanligt kommer vi att göra ett förarbete i stadsdelen - vi samtalar kring föreställningens tema och improviserar tillsammans med barnen (det är tionde året i rad som vi gör detta).
Efter repetitionsarbetet spelar vi föreställningen för alla ca 1300 barn i åldern 3-5 år i stadsdelen. Därefter spelas föreställningen på turné i landet.
"Projektet är otroligt givande för såväl oss på teatern, som barn och personal i förskolorna." säger Rolf S. Nielsen, producent. Premiär 4 mars 2017 på Påfågeln, St Eriksgatan 84, Stockholm

Datum / Tid

lördag, 20 oktober 2018 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Påfågeln

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad