Menu

Klösiga Katters Klubb (Från 3 År)

Stockholm

Påfågeln
lördag, 13 oktober 2018 kl:13:00

Klösiga katters klubb (3-6 år)- en jazzigt svängig kattpjäs om att vara med eller att vara utanför och om alla kattproblem som bara katter kan lösa.Kattja, Kattniss och Kattmandu har en klubb: Klösiga katters klubb. De löser mysterier, räddar borttappade kattungar, spionerar på skummisar. Allt sånt som det behövs riviga katter för att fixa. Men nya katter flyttar in i området! Deras område! Vad vill de? 
Kattja, Kattniss och Kattmandu samlar sig för attack! Riva, klösa, fräsa, slåss! Skrämma bort! Jaga iväg! 
Eller kan det vara bra att vara fler? Kan de nya tillföra något? Vad händer om de frågar om de andra vill vara med…? Mittiprickteaterns arbetsmetodKlösiga katters klubb är en pjäs för barn från 3 år som tar upp ämnen som att få vara med och att inte få vara med.
Som vanligt gör vi ett förarbete i stadsdelen Rinkeby-Kista i Stockholm – vi  gör besök på förskolorna och samtalar kring föreställningens tema och improviserar tillsammans med barnen (det är elfte året i rad som vi gör detta). 
Vi har under två veckor (hösten 2017) gjort ett fördjupat arbete på Kistahöjdens förskola, Stockholm, där vi arbetat med barnen kring föreställningens tema. Vi har lekt lekar, improviserat och undersökt vad som är speciellt med katter och framför allt vad som kan vara svårt med att vara två tillsammans, vad som händer när en tredje kommer med och om det är svårare att vara många tillsammans.
Efter förarbetet på förskolorna tar det slutgiltiga manuset form för att sen repeteras under 6 veckor och därefter spelas för alla ca 1300 barn i åldern 3-5 år i stadsdelen – föreställningen spelas även på Påfågeln, Stockholm och på turné i landet under 2018/2019.
Vårt sätt att arbeta är otroligt givande för såväl oss på teatern, som barn och personal i förskolorna. Premiär 29 januari 2018 på Påfågeln, St Eriksgatan 84, Stockholm

Datum / Tid

lördag, 13 oktober 2018 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Påfågeln

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad