Menu

Kompani Giraff - Moln Med Jonathan Johansson

Stockholm

Palladium
söndag, 13 februari 2022 kl:08:00

Drömsk cirkuskonsert där ekvilibristisk akrobatik möter Karin Boyes dikter - tonsatta, och framförda live, av Jonathan Johansson och David Lindvall.

Moln är ett drömspel som med lätt och poetisk hand kastar sig mellan de bråddjup av existentiell svärta och de ljusa lätta moln som bor i oss alla speciellt i brytpunkten mellan barn och vuxen. Manuset av Stina Oscarson är ett formexperiment där hon sammanfogat extrakt ur Karin Boyes dikter till ett sömlöst universum. Texterna har tonsatts av Jonathan Johansson och David Lindvall och på tre av de fyra av föreställningarna som visas på Dansens Hus framförs musiken live på scenen av Jonathan Johansson och hans band.

I ensemblen medverkar fyra cirkusartister, Axel Ahl, Benjamin Beaujard, Elaine Briant och Sara Runsten, som tillsammans förkroppsligar Karin Boyes drömska diktvärld.

En musikalisk akrobatisk fantasi. Eterisk, skir och vemodigt hoppfull.



bUppvisande av Vaccinationsbevis!/b

Vi gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du kommer att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via a href=https://www.covidbevis.se/ target=_blankcovidbevis.se/a. Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt.

Datum / Tid

söndag, 13 februari 2022 kl: 08:00

Plats

Stockholm, Palladium

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad