Menu

Klubb Död: Bestial Mouths + Abu Nein + White Birches

Stockholm

Patricia - Restaurang & Nattklubb på Södermalm
fredag, 2 december 2022 kl:19:00

Vi välkomnar Bestial Mouths, Abu Nein och White Birches till Klubb DÖD och Patricia!

? BESTIAL MOUTHS (US) - Bombastiska Bestial Mouths levde rövare på Klubb DÖD 2016 - nu är de äntligen tillbaka med en trollbindande ritual. För att citera Fredrik Strage: ”Goth handlar om mörkt mangel”. Få förvaltar den traditionen bättre än Bestial Mouths. Den konstnärligt sinnade ”grave wave”-aktens musik är en orgie i mörkerromantik och apokalyptiskt stämningsbyggande med kakafoniska slagverk och isande synthar. Frontkvinnan Lynette Cerezo är en arvtagerska i rakt nedstigande led från Diamanda Galas.


www.facebook.com/BESTIALMOUTHS
www.bestialmouths.com


? ABU NEIN - Abu Nein har de senaste åren skakat om en hel postpunkvärld och skapat en ny scen för mörk musik i Sverige. Medlemmarnas olika musikaliska bakgrunder har tillsammans fusionerats till en genreöverskridande romantisk, sotig och sakral ljudbild med lika delar nostalgi och framtidsblickande. Deras debutalbum "Secular Psalms" har hyllats med en nominering på Manifestgalan och vunnit årets debutalbum på Synthsläggan.


www.facebook.com/ABU-NEIN-113691376740942
www.abunein.bandcamp.com


? WHITE BIRCHES - White Birches består av Jenny Gabrielsson Mare och Fredrik Jonasson. Duon bildades sommaren 2013 och deras debut-EP "Stands of White Birches" släpptes i april 2014. Ett år senare, i april 2015, släpptes deras debutalbum "Dark Waters". Dark Waters nominerades i kategorin "Bästa synth" vid Svenska "Indie Grammy Awards" Manifestegalan. White Birches musik har jämförts med Depeche Mode, Cocteau Twins och Sisters of Mercy uppblandat med smäktande piano, alarmerande gitarrer och dark wave-synthar. Det är gripande popmelodier med mörka texter.


www.facebook.com/whitebirches
www.whitebirches.se??????????????????????????????????

DJ EMMON & Emanuel Åström från Agent Side Grinder

• Dörrarna öppnar kl. 19:00
• White Birches går på scen 20:00
• Abu Nein går på scen 21:00
• Bestial Mouths går på scen 22:00
• ?-Mariatorget, Söder Mälarstrand Kajplats 19
• 20 år
• Förköp 180 kr + serviceavgift

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

I samarbete med Amplified Medborgarskolan

www.klubbdod.se

VARMT VÄLKOMNA!
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad