Shan Atci´s - DÅ & NU - Stockholm (EXTRA SHOW 2)

Playhouse TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

OBS!
Detta är en extra föreställning då föreställning kl 18:00 & 19:45 är slutsålda.


Söndag 3 December 2017
Playhouse Teater
Drottninggatan 71 A, Stockholm
Showtime 16:00 insläpp 15:30


Biljetter: 250:- + serviceavgift


Shan Atci - en av Sveriges största komiker åker ut på turné under hösten 2017.


Ni som har följt Shan Atci`s resa genom livet vet hur hårt han arbetat för att ta sig dit han är idag. Denna personliga och humoristiska föreställning handlar om Shans liv DÅ & NU . Shan kommer berätta om allt från himmel till jord.


Vem är Shan Atci?
Du har sett Shan i program som Stockholm Live, Melodifestivalen, Lobby m.m. Med kärlek och respekt, som är Shans ledord, lyckas han sprida en glädjande underhållning, som sitter kvar hos publiken långt efter föreställningen.


OBS: Detta är en helt ny föreställning för 2017, föreställningen som sågs i våras var helt slutsålda.


- Ingen återbetalning på köpta biljetter.
- We Do Event`s är inte arrangör för evenemanget utan agerar endast som konsult.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-12-03 15:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:SHAN ATCI

SHAN ATCI, Toarulle på Spotify

Toarulle

Toarulle

Kagan Shan Atci, född 6 juli 1978 i Flemingsberg, är en svensk-kurdisk ståuppkomiker. Han medverkade i de två första säsongerna av Stockholm Live 2004 och 2005, men hoppade sedan av för att satsa på en egen ståuppshow.


Atci var våren 2005 programledare för den egna talkshowen Lobby på ZTV och var programledare för Melodifestivalen 2005, delfinalen i Göteborg, samt Lilla melodifestivalen 2005. Han medverkade också i humorprogrammet 100% tillsammans med Adam Alsing, Magnus Betnér, Kristoffer Appelquist och Marika Carlsson som sändes i början av året 2006 på TV4.


Atcis humor handlar ofta om hur det är att leva som invandrare i Sverige samt om skillnaderna mellan olika folkgrupper. Just nu är Shan aktuell med ny turné våren 2015.