Menu

Dr. Mikael Live

Stockholm

Playhouse Teater
lördag, 27 februari 2021 kl:19:00

bEventet är flyttat och äger rum den 27 februari 2021, /b



bOBS det här är ett fysiskt event på Playhouse Teater, Stockholm. Biljetter till Livestreamen finns att köpa här:/b a target=blank_href=https://www.ticketmaster.se/artist/dr-mikael-biljetter/1028212Dr. Mikael/a

Förbered dig på en fullspäckad kväll när Dr. Mikael ställer sig på scen och kör LIVE!

Vi är vana att se Mikael som Husdoktor på Tv4 eller i Läkarpodden där han svarar på lyssnarnas frågor. En del har kanske träffat honom i hans roll som överläkare på intensiven vid Lindesbergs lasarett. Men, den här kvällen får vi se, höra och uppleva Dr. Mikael som vi aldrig gjort förut!

Det kommer att bli utbildande, underhållande, tankeväckande, humor, allvar och frågor till publiken! Mikael kommer att prata om ämnen som kärlekens kemi, demens, etiska dilemma, sjukdomar, medicin, lycka, livet och döden och vi kommer att få ta del av några av alla minnesvärda patientmöten som han har haft under sina 35 år som läkare.

I ambitionen och viljan att sammanföra den fysiska och digitala scenen har vi även teamat upp med streamingplattformen VOYD och Ticketmaster för att erbjuda en livestream. Så för dig som inte har möjlighet att vara på plats eller föredrar att avnjuta föreställningen direkt från TV-soffan så finns digitala biljetter till försäljning.

Datum / Tid

lördag, 27 februari 2021 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Playhouse Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad