Menu

Mer information

    

Men Herre Gud! Live! Mark Levengood Och Henrik Johnsson

Stockholm

Playhouse Teater
fredag, 31 december 2021 kl:19:00

Regeringens beslut om max 50 personer vid sammankomster kvarstår alltjämt. Då vi vill att så många som möjligt ska kunna vara med när vi kör Men Herre Gud LIVE! har vi beslutat att bskjuta fram föreställningen till våren 2021. /b
Det mänskliga mötet är en grundbult i allt vi gör, i synnerhet med Men Herre Gud. Beslutet att skjuta fram föreställningen känns därför tufft men nödvändigt. Vi jobbar stenhårt med att boka ett nytt datum och återkommer så fort det är bekräftat.
Ni som redan har köpt biljett kommer självklart kunna använda dessa till det nya datumet. Mer information skickas till den e-postadress som användes vid köp.


bOBS detta är ett fysiskt event på Playhouse Teater, Stockholm. Biljetter till livestreamen finns att köpa a target=blank_ href=https://www.ticketmaster.se/artist/men-herre-gud-live-mark-levengood-och-henrik-johnsson-biljetter/1030942här./a /b

Alla måste tro på något. Utan tro är du inget, eller?
Mark Levengood och Henrik Johnsson fascineras av vad vi människor tror på – oavsett om det är konsten, kärleken, djävulen eller makten. Nu sätter de sig äntligen på scenen och samtalar kring deras tankar om tro. Vad är det jag vill ha? Vad vill jag tro på? Och vad ska jag med tron till egentligen?

bInsläppstid/b: 18:00
bSpellängd/b: ca 90 minuter

I ambitionen och viljan att sammanföra den fysiska och digitala scenen har vi även teamat upp med streamingplattformen VOYD och Ticketmaster för att erbjuda en livestream. Så för dig som inte har möjlighet att vara på plats eller föredrar att avnjuta föreställningen direkt från TV-soffan så finns digitala biljetter till försäljning.

Datum / Tid

fredag, 31 december 2021 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Playhouse Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad