Menu

Studio 54: The Party

Stockholm

PUSH Gallerian
lördag, 10 oktober 2020 kl:20:00

En kväll med oss är en resa i tiden, från 70 talets New York och studio 54 till 2020 och PUSH på Hamngatan i Stockholm. En fullmatad krogshow med temat back to the 70th och ”the best of” ABBA.

Vi öppnar insläppet från kl. 19.00.

Adressen är Regeringsgatan 29-31. Entrén kommer vara utmärkt.

Ni kommer att uppleva en helkväll, en resa tillbaka till 70 och 80 talet discoera, med en känsla från NY och gamla anrika Studio 54.
Underhållningen är uppdelad i flera akter, efter incheckning en välkomstdrink med gästartister och spännande upptåg.

Efter middagen och lagom till kaffet drar vår huvudshow igång. Ni kommer att bjudas på en glittrande och färgsprakande ABBA show med tribut bandet Super Trouper, en fantastisk show med alla kända och svängiga partyhits på repertoaren. Kvällen fortsätter och tar oss med på en fartfylld discoresa, i studio 54 anda med bandet The Hillstreet Band, som i egen tappning plockar fram alla gamla discohits varvat med nutida hits.

Showen är slut vid ca 24.00.

bBaren:/b
Vi öppnar baren från att vi öppnar entrén kl. 19:00, baren erbjuder allt från traditionellt till spännande kompositioner som passar kvällen.

BMeny:/b
Under kvällen serveras ni en välkomstdrink, en välsmakande, tidsenlig räkfrossa med tillbehör samt kaffe och kaka.

Eventuella allergier eller andra mat avvikelser meddelas senast en vecka innan ert besök, vi har tyvärr ingen möjlighet att justera menyn på plats.

bPlacering:/b
Platserna ni köper är onumrerade men vi gör en bordsplacering inför varje kväll.

Vid middagssittning kommer alla bord att vara för 4, 6 eller 8 personer, är ni ett sällskap på ojämnt antal personer kan ni få dela bord med andra sällskap, är ni över 8 personer kan ni bli placerade på fler än ett bord. Har ni önskemål eller frågor gällande placering hör av er till natalie@performancesk8.com, har ni gjort flera bokningar och vill sitta tillsammans måste även detta meddelas 3 dagar innan ert besök.

bRullstolsplats:/b
Rullstolsplatser bokas via mail natalie@perfomancesk8.com

Datum / Tid

lördag, 10 oktober 2020 kl: 20:00

Plats

Stockholm, PUSH Gallerian

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad