Menu

Flamencofredag@odenplan

Stockholm

Pygméteatern
fredag, 30 september 2016 kl:19:00

FlamencoFredag@Odenplan är Stockholms ”tablao”, en flamencoscen vanlig såväl i Spanien som runt om i världen där flamenco slagit igenom. Vi håller till på charmiga Pygméteatern på Vegagatan 17 i Stockholm, som en gång i månaden förvandlas till en flamencoklubb. Kl 17:45 öppnas dörrarna, kl 18:00 börjar, speciellt för i höst, en filmvisning med flamencotema. Efter filmen öppnar vi i foajén och du kan njuta av ett glas vin/alkoholfritt samt lättare tilltugg. Scenprogrammet börjar kl 19:00 och vi börjar med att berätta kort om flamenco, varefter du får njuta av ett flamencoset där kvällens gäster tillsammans med husets cuadro Aire de Vida bjuder på dans och musik. Efter en paus bjuder vi på ytterligare ett set där kvällens särskilt inbjudna gäster har fria händer! Kvällen avslutas med en fin de fiesta där vi bjuder upp alla medverkande artister.2016-09-30
Höstens säsongpremiär bjuder på ett spännande gästspel från Norge och Spanien: Flamenco de la Frontera. Gruppen bildades för flera år sedan, och detta är första besöket i Stockholm!Medverkande: 
Tonje Lieberg (dans)
Agustin de la Fuente (gitarr)
Agustin Mancheno de la Cruz (sång) 
Tito Enrique Guevara Estrella (perc&sång)
Husbandet Aire de Vida 2016-10-21
Höstens andra flamencokväll besöks av den prisbelönte dansaren och koreografen Mariano Cruceta tillsammans med Sveriges flamencokung Erik Steen och slagverksinnovatören Valter Kinbom.Medverkande:
Mariano Cruceta (dans)
Erik Steen (gitarr)
Valter Kinbom (slagverk)
Husbandet Aire de Vida2016-11-18
Denna flamencokväll bjuder vi på ett gästspel från Göteborg med gitarristen Emil Pernblad som denna gång har med sig sångaren och malagueñon Tony del Carmen och dansaren Ann Sehlstedt.Medverkande:
Ann Sehlstedt (dans)
Emil Pernblad (gitarr)
Tony de Carmen (sång)
Husbandet Aire de Vida2016-12-09
Säsongavslutning! Denna säsongavslutning har vi dedikerat några av de flamencos som bor i Stockholm. Sångaren Safoura Safavi hängav sig åt flamencosången under några års intensiva studier i Sevilla och detta är första gången på länge som vi får höra henne i flamencosammanhang. Angel Sauro arbetade, fram till flytten från Argentinas Rosario till Stockholm, i många flamencosammanhang, och detta blir hans första framträdande i Sverige. Lilia Riggio har hittills synts på våra fin-de-fiestas, och äntligen får vi se henne in action. Säsongavslutningen i ära blir det också en och annan sedvanlig överraskning. Medverkande:
Angel Sauro (gitarr)
Safoura Safavi (sång)
Lilia Riggio (dans)Husbandet Aire de Vida:Ellen Pontara - sång
Per Lenner - gitarr
Pia del Norte - dans

Datum / Tid

fredag, 30 september 2016 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Pygméteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad