Ylande Vargen (4-10 År)

PygméteaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Väldigt fritt efter sagan om Stora Stygga Vargen ...Pjäsen är den avslutande i vår trilogi där vi har läst klassiska sagor med omvända glasögon. Där vi har låtit sagornas misskända figurer få komma till tals och ge sin version av saken. Den här gången är det Vargen i "Tre små grisar och den stora stygga vargen" som får berätta sin historia. Huvudpersonen är Vargen, en musiker på flykt från sitt hemland som strövar genom skogarna på jakt efter lite arbete och tak över huvudet. Under ett fruktansvärt oväder tvingas han söka skydd och kommer så till grisarnas samhälle där tre små hus ligger på rad. Han knackar på och ber om hjälp ....Den oväntade upplösningen på detta givna drama, ger gott om utrymme för reflektion kring det främmande, det skrämmande och musikens helande makt! Dockor, skuggor och musik!Ålder: 4-10 år, familj
Pjäsens längd: ca 40 minuter
Medverkande: Åse Nelson, Michael KoitzschOBS - Ring Pygméteatern på  08-31 03 21 eller mejla info@pygmeteatern.se om det är slutsålt på Kulturbiljetter.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-23 13:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: