Menu

LED ZEPPELIN by THE APRICOTS

Stockholm

Reimersholme Hotel
torsdag, 28 september 2023 kl:20:00

LED ZEPPELIN by THE APRICOTS
THE APRICOTS är tillbaka med sin tribute till LED ZEPPELIN, ett av musikhistoriens största rockband. I decennier har världen fått njuta till Robert Plants hyllade stämma, bandets oemotståndliga gitarr-riff och ett oförglömligt groove.
Låtar som Good Times Bad Times, Whole Lotta Love och Since I’ve been Lovin’ You är några av de som vi har hört spelas av The Apricots från en enorm låtskatt. Denna kväll kommer vi även att få höra tillskott i låtlistan som bandet inte har spelat tidigare.
INFO: Insläpp kl 19:00. Konsert kl 20:00.
OM REIMERSHOLME HOTEL: Hotellet med en bar vars scen vi återkommande fyller med levande musik. Reimersholme är en liten ö och en stadsdel i Stockholms innerstad mitt i en idyll med parker, bryggor och vackra promenadvägar. Centralt men ändå avskilt. Här finns bar och enklare matservering.
OM PORTER & THORELLS SYNDROM: Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.
OM BILJETTKÖP: För samtliga konserter erbjuder vi
Ticksters evenemangsförsäkring.

Datum / Tid

torsdag, 28 september 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Reimersholme Hotel

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

100kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad