Menu

Sötnos + King Borneo

Stockholm

Reimersholme Hotel
fredag, 7 april 2023 kl:20:00

Kom och fira in påsken på Reimersholme Hotel med Sötnos och King Borneo! Sötnos släpper låt och har med sig purfärska vinyler som går att köpa under kvällen. Ta med dig din favorit-kompis och dina musiktörstande öron för en natt full av musik, dans och good times.
Låt oss skända gud och smiska in långfredagen tillsammans! ?

Pris 112 kr
19:00 - Välkomna
20:00 - King Borneo
21:00 - Sötnos

Sötnos
Sötnos är indie/grunge-duon från Stockholm bestående av producenterna Albin Eidhagen och Tore Bojsten. Dom två gullegrisarna må verka harmlösa men med en kärlek för 90-talet, distade gitarrer och filterlösa texter har dom snabbt blivit ett namn på indieheads tungor.
Sötnos är lika nostalgiska som aktuella, de har jämförts med såväl The Hives som Elliot Smith men texterna är samhällskommenterande och satiriska. Deras debutalbum Care About Nothing har väckt stort intresse på den svenska musikscenen och de har spelats flitigt i P3. Duon har medverkat programmet PSL med den legendariske musikjournalisten Per Sinding Larsen och hyllats i bl.a Nöjesguiden, Gaffa, Hymn, Tinsel och i flera internationella bloggar.
Sötnos kommer släppa en akustisk version av en låtarna från albumet i mars 2023. Detta följs upp med nya singlar från Sötnos under året.
King Borneo
Stockholmsbaserade Gustav Jennefors ligger bakom projektet King Borneo och är även en del i Lo-fi pop duon Morabeza Tobacco. Gustav, som är uppväxt i Norrköping, har ett förflutet inom den psykedeliska rockscenen, men nu har han styrt kosan mot ett folkpoppigare universum.
Musiken är en blandning av melodisk 70-tals folk och psych-pop med gästspelande fuzz-gitarrer.
Efter att ha spelat på showcasefestivaler i Sverige, Norge och England 2022 är dom nu redo för sin debutspelning i Stockholm.
I vår släpper King Borneo sin efterlängtade Ep vilket kommer firas med en releasespelning på Riche"

Datum / Tid

fredag, 7 april 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Reimersholme Hotel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad