Menu

The Real Group & The Swingles in concert, 15.00

Stockholm

Rival
söndag, 30 oktober 2016 kl:15:00

The Real Group and The Swingles – Masters of A capella together in Concert


Upplev en unik konsert med två av världens främsta vokalgrupper – The Real Group och The Swingles!


Med över 30 respektive 50 år på a capella-scenen, och såväl Grammisar som Grammys i bagaget, är de i ständig utveckling. De hittar ständigt nya sätt att utforska genrer och röstens alla möjligheter som de gemensamt vill dela med Stockholmspubliken. Till konserterna på Rival kommer grupperna med varsin ny medlem som ger sitt avtryck på den fortsatta resan.


Vi får uppleva det bästa av båda gruppernas repertoar, men också unika samarbeten som inte har framförts förut. Allt från örhängen till deras senaste alster.


Konserten ges två gånger kl. 15 och 18.30.


För dig som vill få en chans att träffa sångarna finns en möjlighet direkt efter den sena föreställningen. Boka då ”Meet & Greet” tillsammans med din vanliga sittplats.


Tillgänglighet:
Salongen på Rival har fyra platser för rullstol på parkett. Boka genom att ringa Ticksters kundtjänst på +46-771 47 70 70. Då blir all information rätt och du kan boka plats för sällskap direkt bredvid. Inga platser för rullstol finns på balkong.


Inget insteg från gatuplan. Hiss finns till såväl salong som restaurang. RWC finns i entréplan.


Hörselslinga finns som når de första 10 raderna på parkett.
Konserten är ett musikevenemang och syntolkas inte.


Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

söndag, 30 oktober 2016 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad