The Real Group & The Swingles in concert, 18.30

RivalDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

The Real Group and The Swingles – Masters of A cappella together in Concert


Upplev en unik konsert med två av världens främsta vokalgrupper – The Real Group och The Swingles!


Med över 30 respektive 50 år på a cappella-scenen, och såväl Grammisar som Grammys i bagaget, är de i ständig utveckling. De hittar ständigt nya sätt att utforska genrer och röstens alla möjligheter som de gemensamt vill dela med Stockholmspubliken. Till konserterna på Rival kommer grupperna med varsin ny medlem som ger sitt avtryck på den fortsatta resan.


Vi får uppleva det bästa av båda gruppernas repertoar, men också unika samarbeten som inte har framförts förut. Allt från örhängen till deras senaste alster.


Konserten ges två gånger kl. 15 och 18.30.


För dig som vill få en chans att träffa sångarna finns en möjlighet direkt efter den sena föreställningen. Boka då ”Meet & Greet” tillsammans med din vanliga sittplats.


Tillgänglighet:
Salongen på Rival har fyra platser för rullstol på parkett. Boka genom att ringa Ticksters kundtjänst på +46-771 47 70 70. Då blir all information blir rätt och du kan boka plats för sällskap direkt bredvid. Inga platser för rullstol finns på balkong.


Inget insteg från gatuplan. Hiss finns till såväl salong som restaurang. RWC finns i entréplan.


Hörselslinga finns som når de första 10 raderna på parkett.
Konserten är ett musikevenemang och syntolkas inte.


Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-10-30 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:The Real Group

The Real Group, Att angöra en brygga på Spotify

Sommar

Att angöra en brygga

The Real Group, Kringsatt av fiender på Spotify

Ånger & Kamp

Kringsatt av fiender

The Real Group, ett liv för mig på Spotify

Ori:Ginal

ett liv för mig

The Real Group är en svensk a cappella-grupp (sånggrupp) bildad 1984 av fem före detta elever i Adolf Fredriks musikklasser.


The Real Group har förvaltat ett arv från grupper som Swingle Singers och King's Singers, men varit banbrytande genom att ha utvecklat en egen stil, framför allt genom medlemmarnas egna kompositioner och basen Anders Jalkéus speciella vokala bas- och trumkomp. Repertoaren är bred, från klassisk körmusik till visa, jazz och pop.


1993 deltog The Real Group tillsammans med Magnus Uggla, Johan Ulveson, Charlotte Strandberg, Wenche Myhre och Grynet Molvig i Povel Ramels Knäpp igen-revy. 2002 fick de Povel Ramels Karamelodiktstipendium.