Menu

Wahlgren & Wistam

Stockholm

Rival
fredag, 21 april 2017 kl:18:30

WOW
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam tillsammans på scenen!
Vill du vara med och spela in nästa avsnitt av Wahlgren & Wistam podcast?
Från ett kök på Lidingö till Rivals stora scen.
För drygt två år sedan slog sig en artist och en tv-personlighet ihop för att varje vecka fundera över stora och små saker i en podcast full av skratt, glamour, pinsamheter och onödig fakta.
Efter över 100 avsnitt, når de över 400.000 lyssnare varje vecka. Dessutom kammade de hem Stora Podcastpriset 2016 i kategorin ” Komedi och Underhållning”.
Nu vill de ta chansen att träffa er!
Vi laddar med spontana framträdande, gäster och en och annan glittrande gåva. Och allt förevigas i en podinspelning. Självklart finns även Kid Eriksson med på scenen. Och det kommer finnas chans att bikta sig!
När: En härlig “After Work” den 29 mars klockan 18.30
Var: Rival, Mariatorget, Stockholm
Hoppas vi ses!!

Lokal: Rival

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

fredag, 21 april 2017 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad