Menu

Jubileumskväll: Ann Westin 20 År Som Komiker!

Stockholm

Rival
lördag, 4 november 2017 kl:16:00

Ann Westin firar 20 år som komiker och med ett hejdundrande kalas ska detta firas! I en helt unik kväll, omgiven av gäster ur humoreliten som följt henne genom åren, får vi en helkväll med tillbakablickar på de absoluta höjdpunkterna i Anns karriär, hennes bästa skämt och kanske ett och annat hyllningstal av Sveriges bästa komiker som alla vill fira denna vår älskade komedienne - hela tre gånger har hon korats Årets kvinnliga komiker!
Ann slog igenom som den före detta undersköterskan med göteborgsdialekt som mitt i livet sadlade om och gjorde karriär som stand-upkomiker. Raskt placerade hon sig i toppen av Sveriges humorelit och har ingen jämförelse på svenska humorscenen: ingen annan kan som hon ta plats, bredbent och bestämt, med en uppsyn som får dig att skratta så magen krampar samtidigt som du är lite, lite rädd.
För när Ann står på scen går ingen säker. Kungafamiljen, de skärmupptagna föräldrarna eller landstingscheferna… ingen slipper undan när Ann är lös.
Och scenkläderna… Vaxduksklänningen (oerhört praktisk när man blir äldre och börjar missa munnen) är numera en svensk klassiker. Under våren 2016 har Ann dessutom setts i kritikerrosade teaterföreställningen Egenmäktigt förfarande på Scalateatern i Stockholm.
I denna unika kväll får vi ett pärlband av Anns bästa skämt genom åren, överraskningsgäster och hyllningstal av bland andra Özz Nûjen. Så passa på: det blir bara Stockholm och Göteborg - man firar bara 20-årsjubileum som komiker en gång!

Lokal: Rival

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

lördag, 4 november 2017 kl: 16:00

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

400

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad