Menu

JANNE SCHAFFER MÖTER TED GÄRDESTAD i Sol Vind & Vatten

Stockholm

Rival
söndag, 13 maj 2018 kl:19:00

Janne Schaffer möter TED GÄRDESTAD
i Sol Vind & Vatten

Medverkande är Janne Schaffer, Pernilla Andersson, Johan Boding, Moa Lignell och kapellmästaren Peter Ljung med några av Sveriges bästa musiker.

Efter succén Sol Vind & Vatten kommer vi nu med en helt ny föreställning. En hyllning till Ted och Kenneth Gärdestad, deras musik, livet och kärleken. En konsert som går rakt in i hjärtat!

Janne Schaffer - Gitarrgigant i världsklass som har spelat med flera stora världsartister. Janne berättar personligt om sin nära vänskap med Ted, om minnesvärda stunder och om hur låtarna kom till. Han var med och skapade Teds musik från allra första början, 1971, och var sedan med på nästan alla Teds skivor fram tills Janne producerade sista skivan Äntligen på väg. Tack vare detta blev han en av få som kom Ted riktigt nära.

Pernilla Andersson - Efter åtta studioalbum, turnéframgångar och grammisnomineringar som ”Årets Kompositör” och ”Årets Artist” samt ett av George Martin personligen utdelat producentpris, släppte Pernilla 2016 albumet Tiggrinnan Albumet blev kritikerrosat, turné följde under året ochPernilla blev nominerad till en grammis i kategorin Singer- Songwriter. Teds låtar har varit en del av min musikaliska ryggrad, sättet han sjunger på, rakt och enkelt men ändå så berörande att nackhåren reser sig är unikt. När det kopplas ihop med så välskrivna låtar som hans, då går det inte att värja sig.

Johan Boding - En av Sveriges bästa sångare bjuder återigen på ett urval ur Ted Gärdestads fantastiska låtskatt.

Många känner igen Johan Boding som frontfigur för otaliga succéer med hyllningskonserter till Queen och Freddie Mercury. Han har även turnerat med bla Rhapsody In Rock .
Ted Gärdestad och hans musik ligger mig varmt om hjärtat. Det känns ärofyllt och är med kärlek jag deltar i denna turné, säger Johan Boding

Moa Lignell - En av våra nya stjärnor med fantastisk röst! Moa har släppt 2 album . Hon skriver och producerar sin musik själv. 2012 van hon Rockbjörnen för årets genombrott!. Under 2016 åkte Moa som förband till Melissa Horn på drygt 50 spelningar. I november 2017 släppte Moa sin nya singel på svenska.

Välkomna till en föreställning fylld av musik glädje o kärlek!

www.jerkules.se


Recensionsklipp:
”Det är bara att kapitulera inför några helt fantastiska ögonblick” /HP

”Jag tror Ted ler i sin himmel” /Arbetarbladet Gävle

”Publiken i Tonhallen slöt upp till allsång och gav stående ovationer” /Sundsvalls tidning?

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

söndag, 13 maj 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

550kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad