Menu

Senaste nytt med Jesper Rönndahl

Stockholm

Rival
torsdag, 1 mars 2018 kl:19:30

Flerfaldigt prisbelönta Jesper Rönndahl är tillbaka med en standupshow om sånt du mycket väl kan ha missat på sistone. En kvick genomgång av det allra senaste inom allt ifrån dinosaurier och rymden till idioti och glutenallergi - sånt som Jesper tycker är intressant, men som aldrig kommer med i de vanliga nyheterna. Och som alltid med ett riktigt högt skratt-per-minut-ratio.

Sveriges roligaste infotainer bjuder på en visuell, tempofylld och härligt nördig show för alla som någonsin känt ett intresse för nånting:

– Sen vi lade ner Institutet har jag gått och nästan kokat över med skämt om sånt som folk i allmänhet inte orkar ta reda på, men som är hur roligt som helst. Och det kommer ju nya nyheter hela tiden, så jag kommer behöva uppdatera showen fortlöpande. Jag ser så himla mycket fram emot att åka ut och skoja igen! säger Jesper.

Om Jesper Rönndahl:

Med de kultförklarade programmen Telefonsupporten, Pang Prego, Hej Domstol! och Institutet har Jesper i snart femton år varit indie-kidsens gunstling, men det var när han vann På spåret två år i rad som han slog igenom på bred front, och hans förra turnéer Hej framtiden och Bildbevis har setts av miljoner svenskar live, på SVT eller på Youtube. Han har sommarpratat, vunnit Stora radiopriserna för både Årets folkbildare och Årets underhållning och blivit utnämnd till Årets manliga komiker 2015.


Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

torsdag, 1 mars 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

320kr - 380kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad