Menu

Art

Stockholm

Rival
torsdag, 4 april 2019 kl:19:30

Under våren spelar föreställningen ”ART” på Rival i Stockholm, med Johan Rheborg, Henrik Schyffert och Per Andersson i rollerna.

ART, som bland annat satts upp otalet gånger både på Broadway och West End, är skriven av den flerfaldigt prisbelönta pjäsförfattaren Yasmina Reza och regisseras den här gången av Edward af Sillén.

Pjäsen har vunnit priser i både Tony Awards och Molière Awards, och även kammat hem Laurence Olivierpriset för ”bästa komedi”.

Regissören Edward af Silléns egna ord om pjäsen:
”Vad händer om ett enkelt, jäkla konstverk får tre bästa vänner att plötsligt ifrågasätta varandras smak och värderingar? Kan de fortsätta att vara vänner? ART har varit en personlig favoritpjäs under fler år än jag kan minnas. Det är en explosiv en-aktare som kastar publiken mellan skratt och eftertanke. Jag tycker det är modern teater när den är som bäst. Här och nu. Relaterbar och äkta.” I en allvarsam och tänkvärd komedi om en vit tavla och långvarig vänskap lär vi känna tre vänner och hur deras känslor för varandra förändrats med tiden, både uttalat och outtalat.

Längd: ca 90 min utan paus

Föreställningen presenteras av Blixten & Co

Köpt biljett återlöses ej

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

torsdag, 4 april 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295 - 795

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad