kl: 19:00

Anders Widmark - A Music Story

RivalDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Anders Widmark -
A MUSIC STORY


Tvåfaldige grammisvinnaren, pianisten och kompositören Anders Widmark spelar på Rival. En konsert med bland annat låtarna ur nya musikaliska feelgoodfilmen ”A Music Story” (biopremiär 14 juni) + musikaliska överraskningar.


Gästartister: Ace Wilder, André Monde de Lang, Victoria Rönnefall, Simon Hammarbacken, Tobias Grenholm m fl


Anders Widmark berättar:


"Ska bli fantastiskt roligt att äntligen få spela låtarna ur "A Music Story" live. Jag kommer självklart också bjuda på låtar ur min tidigare repertoar och visa några klipp ur filmen under konserten.


Men framför allt ska det bli så kul att spela igen med alla fantastiska artister på Rival. Har sällan varit så laddad inför att spela!


Varmt välkomna!
Anders


Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-14 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Mariatorget 3


Fler tillfällen:Anders Widmark

Anders Widmark, Har du kvar din roda cykel på Spotify

Frestelser

Har du kvar din roda cykel

Anders Widmark, I denna ljuva sommartid på Spotify

Psalmer

I denna ljuva sommartid

Anders Widmark, Genom varje andetag på Spotify

Genom varje andetag

Genom varje andetag

Hans Anders Widmark, född 25 november 1963 i Uppsala, är en svensk jazzmusiker, kompositör och pianist. Fick SKAPstipendium 1991.


Widmark avslutade sin utbildning vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm 1986 och har sedan dess givit ut elva skivor. Han har spelat med jazzmusiker som Bob Brookmeyer, Eddie Harris, Clark Terry och med svenska sångerskorna Louise Hoffsten, Sara Isaksson, Helen Sjöholm och Rebecka Törnqvist. Han har också samarbetat med OD, Allmänna sången, Sundsvalls symfoniorkester och Uppsala Kammarsolister.
Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook