Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Art

RivalDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Under 2019 spelas föreställningen ”ART” på Rival i Stockholm, med Johan Rheborg, Henrik Schyffert och Per Andersson i rollerna.

ART, som bland annat satts upp otalet gånger både på Broadway och West End, är skriven av den flerfaldigt prisbelönta pjäsförfattaren Yasmina Reza och regisseras den här gången av Edward af Sillén.

Pjäsen har vunnit priser i både Tony Awards och Molière Awards, och även kammat hem Laurence Olivierpriset för ”bästa komedi”.

Regissören Edward af Sillén har arbetat fram en nyöversättning och värvat tre av Sveriges största namn till huvudrollerna – Henrik Schyffert, Johan Rheborg och Per Andersson.

I ett komiskt drama, som tar avstamp i en till synes helt vit tavla, ser vi trion skildra en vänskapsrelation, hur den förändras med tiden, och vad som kan hända vänner emellan när åren går och kommunikationen tryter.

Regissören Edward af Sillén beskriver själv pjäsen som "en explosiv en-aktare, som kastar publiken mellan skratt och eftertanke".

Skrivet om ART:
"Bäst på scen just nu" "Smart och kul om konsten att vara man" "af Sillén har satt samman ett drömgäng"
– Svenska Dagbladet

"Roligt och relevant" "[…] ett gediget bygge, med murbruk av kompetens, smarthet och tajming" "Per Andersson är fantastisk"
– Eskilstuna Kuriren

"En käftsmäll!" "[…] träffsäkert till hundra procent"
– På Scen (5+)

"Henrik Schyffert briljerar"
– Aftonbladet

"När vännerna efter alla år ärligt ifrågasätter varandra så rasar vänskapen ihop inför våra ögon."
– DN
Längd: ca 90 min utan paus
Åldersgräns: 11 år

Föreställningen presenteras av Blixten & Co

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-05 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: