Menu

The Nosleep Podcast

Stockholm

Rival
tisdag, 28 januari 2020 kl:19:30

Bli vettskrämda tillsammans med världens populäraste skräckpodd The NoSleep Podcast på Rival den 28 januari.

The NoSleep Podcast började som ett forum på Reddit där vem som helst kunde posta spökhistorier de själva skrivit eller till och med upplevt. Forumet blev snabbt ett av de mest populär på Reddit. Historierna öste in och idén om att förvandla de bästa historierna till en podcast föddes.

Några månader senare släppte några av medlemmarna på forumet det första avsnittet. Historien om en ung vaktmästare som finner en farlig varelse långt ner i källaren under ett universitet fick kalla kårar att löpa längs ryggraden och succén var ett faktum.

Idag, omkring åtta år senare, har The NoSleep Podcast två miljoner lyssnare världen över och under 2018 lyssnades podden på omkring en miljon gånger bara i Sverige.

Efter tre USA-turnéer kommer nu The NoSleep Podcast för första gången framföras live i Stockholm.

För alla skräckfanatiker är den här showen ett måste – join us if you dare…

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

tisdag, 28 januari 2020 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad