Menu

Lisa Nilsson

Stockholm

Rival
fredag, 8 november 2019 kl:19:30

Lisa Nilsson på Rival med den egna föreställningen ”LISA - Kvinnan som är jag”

DN skriver "I krogshowen 'Kvinnan som är jag' visar Lisa Nilsson att hon har en stå upp-komikers tajming och en soulsångares röstresurser”, Aftonbladet delar ut 4 plus och tycker att " ... sång-, dans- och stand up-kvinnan Lisa Nilsson känns fullständigt självklar i sin välregisserade föreställning”.

Missa inte chansen att se Lisa Nilsson i sin första, egna föreställning där hon inkluderar alla sina artistiska uttryck. ”Kvinnan som är jag” spelas på Rival under hösten 2019.

Lisa Nilsson slog igenom 1992 med dunder och brak över hela Norden då hon släppte sitt tredje album "Himlen runt hörnet”, och har under åren kombinerat sitt artisteri med skådespeleri. Hon har spelat två kritikerrosade huvudroller på Stockholms Stadsteater (”Cabaret”, "Next to normal") och har även gjort roller i flera spelfilmer, bland annat den danska långfilmen "Gud taler ud" (2017). I höstas förgyllde Lisa kvällarna för fler än 30 000 besökare då hon var på Nordenturnén ”Himlen runt hörnet 25 år” och i vår debuterar hon äntligen med den egna föreställningen ”Kvinnan som är jag”.

I ”Kvinnan som är jag” berättar Lisa Nilsson om sin resa från då till nu. Bland mycket annat gör hon upp med sin gamla 90-talsimage.

Musik, sång och dans varvas med personliga berättelser och en stor portion humor.

Längd: ca 1h 45 min, ingen paus
Åldersgräns: 11 år Regi: Anna Ståhl

Föreställningen presenteras av Blixten & Co

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!Lisa Nilsson
2024-07-20 19:00:00
Göteborg, Villa Belparc

Datum / Tid

fredag, 8 november 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

290kr - 795kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad