Radikal Optimist - En Humorshow Av Och Med Anders Jansson

RivalDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Anders Janssons hyllade humorshow återvänder till Stockholm den 25:e januari!
“Komisk energikur”, “genuint rolig, ”formidabel underhållning, underbart trams och “bland det bättre jag har upplevt från en scen i humorväg – Anders Janssons nya soloföreställning “Radikal Optimist” har fått ett minst sagt varmt mottagande i media och det har varit publikrusning till vårens och höstens föreställningar runt om i Sverige. Nu ger sig Anders ut på en sista sväng med ”Radikal Optimist” och den 25:e januari återvänder han till Stockholm och besöker den här gången Rival!
I Radikal Optimist tar Anders Jansson upp universella reflektioner om livet och vardagen på sitt alldeles eget sätt. Med vilda associationer och tankesprång i ett högt tempo, förstärkt av imitationer, improvisationer och fysiskt skådespel tar han sig an ämnen som scouter, nudister, utrotningshotade ljud och tänkande teknik. Hans förmåga att göra det vardagliga både tillskruvat och absurt blev under vårens föreställningar en succé både hos recensenter och publiken.
– Jag älskar att turnera. När man har en show som man gillar, så finns det inget bättre än att åka runt och spela den för så många som möjligt. Och jag känner ett ansvar att åka till olika platser i Sverige. Om ni kommer, så kommer jag! hälsar Anders Jansson.

PRESSRÖSTER OM “RADIKAL OPTIMIST”
“räkna med att bli furstligt underhållen och road” /Sydsvenska
“en komisk energikur” /Skånska Dagbladet, betyg 4 av 5
“Anders Jansson är genuint rolig” /Expressen, betyg 4 av
“Anders Janssons ståupp är formidabel underhållning” /Dagens Nyheter
“bland det bättre jag har upplevt från en scen i humorväg” /Piteå-Tidningen
“Underbart trams” /Smålandsposten, betyg 4 av 5
“Det är svårt att inte se likheterna med den internationella storstjärnan Eddie Izzard” /GP, betyg 4 av 5

OM ANDERS
Komikern, programledaren och skådespelaren Anders Jansson är kanske mest känd för sina populära karaktärer Tiffany Persson från Staffanstorp, journalisten Morgan Pålsson och programledaren Mike Higgins för Svenska för nybörjare i humorprogrammet Hipp Hipp, som han gjorde tillsammans med Johan Wester. De började samarbeta redan i grundskolan och har tillsammans bland annat gjort spex, karnevaler, Jansson & Wester i P4 och humorshower såsom 500 och Köp mjölk, Skriv bok.
Anders Jansson har även varit programvärd för Sommar i P1 (2005) och Vinter i P1 (2010), programledare för Melodifestivalen tillsammans med Nour El-Refai (2014), gjort webbserien Tiffany arbetstränar (SVT), spelat kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i komediserien Starke man” (SVT) och tre säsonger av komediserien Halvvägs till himlen (C More/TV4).

Längd: 90 min, ingen paus
VIP = sitt på bästa plats på mitten av de 10 främsta raderna

Övrig info
Gruppbokningar och övriga frågor: 0480-421010
Rullstolsplats inkl 1 fri ledsagare köps via 077 170 70 70, 0480 421010 eller hos Ticnetmasterombud.
Bokade / betalade biljetter kan INTE hämtas ut på arenan.
Bokade / betalade biljetter kan endast hämtas ut på Ticketmasterombud.

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-01-25 16:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: