Johan Boding & Night Of Queen - Wheel Of Fortune Tour

RivalDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bJohan Boding & Night of Queen - Wheel of Fortune Tour/b

Efter utsåld magisk kväll med Freddie Forever 2018 så kommer Johan Boding & Night of Queen med hemmafavoriten Stefan Jonsson tillbaka till Mariestad för två kvällar på Jubileumsteatern. Denna gång med ny hyllning till Queen - Wheel of Fortune Tour.

En oförutsägbar kväll där publiken och ödet är med och styr kvällens setlist.

Vi drar på Lyckohjulet och vinsten är alltid minst en låt ur musikskatten av Queen & Freddie.
Dessutom får såväl Publik & Ensemble önska låtar.

Då filmen Bohemian Rhapsody har skapat en helt ny generation av Queenfans så erbjuder vi rabatterat pris för skolungdom

Har du sett filmen? Gillade du musiken? Gav det mersmak?

Då är Wheel of Fortune Tour ett måste!

Bakom produktionen står Erik Rynefors och på scenen regerar Johan Boding, alias King of Queen - uppbackad av Night of Queen Band & Choir.

Sedan starten 2008 är målet för Johan Boding & Night of Queen att hylla Freddie & Queen genom sound-alike och att allt framförs LIVE!

För mer info: a href=http://www.nightofqueen.se/ target=_blankwww.nightofqueen.se/a

Längd: ca 2,5 timme inkl. paus

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-10-18 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: