Menu

Klara Zimmergren - Allt Kommer Bli Bra

Stockholm

Rival
onsdag, 9 december 2020 kl:19:00

bAllt kommer bli bra/b

En varm och rolig föreställning med Klara Zimmergren om att inte få till livet i den ”rätta” ordningen.

Var är egentligen manuset till livet efter man fyllt 50? Och är det verkligen nödvändigt och sunt att älska sig själv?

I sällskap av sina karaktärer: It-nörden Rolle, den xtraordinära svärmodern Viveka Andebratt och den socialt missanpassade hundtränaren Görel, tar Klara sig an psykfallsgräl på Ikea, osköna hiphopmoves, hundcurling och konsten att försöka leka Gud.

Med sina oefterhärmligt träffsäkra betraktelser kommer Kara att lotsa oss igenom hur livet kan komma att gestalta sig – och allt slutar trots allt ganska bra!

Regi - Julia Njord

Klara Zimmergren har ett imponerade förflutet som skådespelare och programledare i SVT och SR. Tillsammans med Mia Skäringer skapade hon ”Mia och Klara” som fortfarande hyllas av TV-tittarna. Hon har också gjort ”Djursjukhuset” och hörts frekvent i radioproduktioner som ”Känsligt Läge” i P1. 2012 låg hon i topp på det mest lyssnade sommarpratet, då hon naket skildrade det utanförskap som en lång längtan efter barn kan innebära.

bTider:/b
Insläppstid: 18:30
Spellängd: ca 1 tim 30 min. Ingen paus.

bRullstols- & ledsagarbiljett:/b
Rullstolsbiljetter bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. 1 ledsagare medföljer gratis på samma biljett.

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

onsdag, 9 december 2020 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad