Menu

En Kväll Med Petter

Stockholm

Rival
lördag, 22 januari 2022 kl:15:00

bDen unika föreställningen En kväll med Petter” fortsätter 2022/b

Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsalbum i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. Nu förlängs turnén med ”En kväll med Petter” till 2022 – den unika och intima föreställningen där vi får följa med på Petters resa genom musiken, livet, de känslor och element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester.

– Publiken kommer tas med på en musikalisk resa genom högt och lågt, det kommer vara stillsamt, energifullt och jag kommer ha en fantastisk orkester och stråkensemble med mig. Folk har hört mig föreläsa och här vill jag väva ihop min berättelse med min musik, säger Petter.

Längd: Ca 90 min, ej paus
Arrangör: a target=_blankhref=http://www.allthingslive.seAll Things Live/a

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

lördag, 22 januari 2022 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad