Menu

Hansson de Wolfe United - Live på Rival

Stockholm

Rival
onsdag, 19 oktober 2022 kl:19:00

Hansson de Wolfe United är tillbaka med ny musik och nya konserter.

Inför höstens konsertpremiär i Stockholm på Rival, onsdag 19 oktober släpps ett pärlband nya låtar som mynnar ut i ett kommande studioalbum med Hansson de Wolfe United.

Konserten kommer bjuda på helt nytt material blandat med välbekanta låtar, levererade med bandets intakta sound och Lorne de Wolfe:s omisskännliga röst.

Med mer än en kvarts miljon sålda studioalbum, 5 guld och med låtar som Var kommer barnen in och Oberoende vad fursten säger (nu mer aktuella än någonsin) samt Existens-maximum, Iskalla killen full av mänsklig värme m.fl. - har Hansson de Wolfe United skapat ett helt eget musikaliskt landskap som fångat flera generationer lyssnare.

Tider
Insläppstid: 18:30
Konsertlängd ca 2 timmar

Inför bandets nuvarande projekt gjordes hela katalogen tillgänglig på Spotify, re-mastrad och för första gången tillsammans med albumen från Lorne de Wolfe:s solokarriär.

https://open.spotify.com/artist/6JCjVVSyBJhvt7j1sZjPF3?si=Mk9jB1yUSXOvZvHPu_RFQg

Ett av de stora banden på svenska.

Välkomna!

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

onsdag, 19 oktober 2022 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad