Menu

JON HENRIK FJÄLLGREN

Stockholm

Rival
onsdag, 28 september 2022 kl:19:30

Jon Henrik Fjällgren bjuder in till en sprakande och trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt. Det blir en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån några av Jon Henriks favoritartister såsom Elvis Presley, Johnny Cash, Eva Cassidy med flera.
Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, succé i Lets Dance och Stjärnornas Stjärna, över 70 miljoner streams på Spotify tar nu Jon Henrik sin musik ut i hela landet för en längre turné.
”Det känns otroligt härligt att få komma ut till folket i hela Sverige. För mig är naturen viktigare än någonsin och grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna turné. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga mig närmst hjärtat men det kommer också framföras musik som passar in på de olika spelplatserna och som hyllar moder jord, hälsar Jon Henrik.”
Sagts av besökare om konserten under turnén i mellersta och norra Sverige:
"Tack för en fantastisk kväll med underbar jojk och musik! Trodde det inte var möjligt att leverera på denna nivå!"
"Helt magisk kväll där jojken gick rakt in i hjärtat."
"Vilken fantastisk upplevelse vi fick vi som var på plats. Du och bandet berörde alla sinnen, så till alla som har möjlighet, ta chansen NU! Tack för en magisk kväll!"
"Helt golvad, aldrig tidigare sett så många berörda människor i publiken efter en konsert! WOW - Vilken konsert!"


Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!



Jon Henrik Fjällgren
2024-04-27 19:00:00
Västerås, Västerås Kongress



Jon Henrik Fjällgren
2024-04-28 19:00:00
Örebro, Conventum Kongress

Datum / Tid

onsdag, 28 september 2022 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr - 395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad