Menu

Mänskligheten – Föreställningen om oss själva

Stockholm

Rival
torsdag, 9 februari 2023 kl:19:30

MÄNSKLIGHETEN

"Jävlar, förlåt, vad bra han är", "underfundig, helknäpp och jätterolig", "i en klass för sig" och "tankeväckande och väldigt rolig" – humorföreställningen "Mänskligheten" med Fredrik Lindström har spelats under flera utsålda säsonger i hela landet. Föreställningen hade premiär 2019 och spelades för fulla salonger på Scalateatern och Cirkus i Stockholm Därefter åkte Fredrik ut på en stor Sverigeturne fram mellan 2019-2022. Showen har hyllats av kritiker och intresset har inte slutat att växa. Nu förlänger Fredrik turnen med en sista avslutande sväng på Rival i Stockholm våren 2023!

– I dessa mörka tider vill jag bara säga: Förtrösta! Ge inte upp hoppet! Det finns en framtid för Mänskligheten! På Rival i början av nästa år!, hälsar Fredrik.

I "Mänskligheten – Föreställningen om oss själva" tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på "den mänskliga faktorn"?

– Publiken verkar känna igen sig i problem jag tar upp som till exempel tvångstankar, barnsliga fantasier, förbjudna saker man kan råka säga och andra pinsamma situationer som kan uppstå. Det visar sig att man inte är så himla originell som man kan tro, säger Fredrik.

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

torsdag, 9 februari 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad